Váš košík je prázdný
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Ugrilovat správně propečený a šťavnatý steak není nijak jednoduché. Můžete se zkusit spolehnout na své zkušenosti, ale nikdo není neomylný. Raději se spolehněte na moderní technologie a teploměry ke grilu, které zajistí, že výsledek bude vždy perfektní. Pamatujte, že pouze vnitřní teplota v mase hovoří o stupni jeho propečení.
Termosondy na gril patří k populárnímu grilovacímu náčiní Weber, protože zaručují skvělý výsledek a jejich použití je velmi snadné. Stačí při grilování zapíchnout jehlici doprostřed masa a sledovat vnitřní teplotu. Díky tomu si můžete být jistí, že maso bude křehké a šťavnaté, ale zároveň půjde o teplotu, která zahubí případné bakterie, jež by mohly způsobit zažívací potíže nebo otravu.
Pro používání digitálních teploměrů Weber nepotřebujete žádné další vybavení, ale mohou se vám hodit ochranné pomůcky proti popálení, tedy zástěry a rukavice. Také nezáleží na tom, jestli je váš gril elektrický, plynový nebo na dřevěné uhlí.