Lávový kámen je stále oblíbenou variantou pečení na otevřeném ohni nebo v grilu, neboť zde odpadá problém s odkapáváním šťávy a tuku do žhavého uhlí a kusy potravin, které při klasickém přímém grilování mohou padat skrze grilovací rošt do ohně. Tato sopečná hornina z italské sopky Etna je předurčena k tomu, aby nepraskla a navíc snižuje riziko nezdravého připálení surovin. Můžete ji navíc pohodlně využít jak při zahradní party, tak doma přímo v kuchyni.
Co by se vám ještě mohlo hodit?
Nezapomeňte se vybavit také kvalitními noži a rozmanitými druhy grilovacího koření a marinád. A co by vám rozhodně nemělo chybět, pokud se chcete stát mistrem steaků? Pořiďte si určitě teploměr na maso, abyste se mohli pyšnit ukázkovým rare nebo medium připraveným steakem.
Velký, bytelný lávový kámen, který oceníte při večírcích s mnoha přáteli. Nebojte se a ukažte, že dokážete vyčarovat kompletní menu pro...
Středně velký lávový kámen, který oceníte při večírcích s mnoha přáteli. Nebojte se a ukažte, že dokážete vyčarovat kompletní menu...