Koření na steaky

Toužíte po dokonalém steaku? Nejdůležitější je samozřejmě výběr kvalitního kusu masa z masného plemene, ale o perfektní chuť se postará také dobře zvolené koření na steaky. Díky němu pak můžete sobě i svým hostům připravit skvělý gastronomický zážitek.

Jaké koření na grilované maso je nejlepší?

Na tuto otázku není jednoduchá odpověď, protože každý člověk má jiné chutě. Někomu bude více vyhovovat jemnější koření na drůbež, někdo má raději americké grilovací koření na bbq a koření na hovězí maso, které má intenzivnější chuť i pálivost.

Pro všechny milovníky grilování jsme připravili steakové koření i další koření na grilování, které prodáváme pod značkou Mistr grilu. Kromě koření si můžete vybrat také z velkého množství ochucených gourmet solí, které podtrhnou chuť masa a dodají mu aroma vanilky, červeného vína nebo čerstvých bylinek.

TIP: Při grilování by se vám mohl hodit tento celosvětově vyhledávaný kambodžský pepř.

Nejprodávanější

Grilovací koření Mistr grilu Gaucho Argentina, 150 g
Grilovací koření Mistr grilu Gaucho Argentina, 150 g
Momentálně nedostupné
Kód: 5280002
 
129 Kč
Grilovací koření Mistr grilu Steak America, 150 g
 
169 Kč
Grilovací koření Mistr grilu Picante Mexico, 150 g
 
129 Kč
Grilovací koření Mistr grilu Steak America BEZ SOLI, 100 g
 
109 Kč
Steakové koření Killer Hogs Steak Rub, 311 g
 
469 Kč
Grilovací koření Killer Hogs The A.P. Seasoning, 396 g
 
469 Kč
BBQ koření Killer Hogs TX Brisket Rub, 311 g
 
469 Kč
BBQ koření Kosmo´s Q Texas Beef, 391 g
BBQ koření Kosmo´s Q Texas Beef, 391 g
Momentálně nedostupné
Kód: 150154
 
449 Kč
Grilovací koření Kosmo´s Q SPG, 340 g
Grilovací koření Kosmo´s Q SPG, 340 g
Skladem (>5 ks)
Kód: 150172
 
449 Kč
Steakový pepř Don Marco’s Smoked Garlic, 145 g
Steakový pepř Don Marco’s Smoked Garlic, 145 g
Skladem (>5 ks)
Kód: 110-006-145
 
379 Kč
27 položek celkem
Grilovací koření Mistr grilu Steak America, 150 g
Tip
169 Kč
Kód: 5280003
Grilovací koření Kosmo´s Q SPG, 340 g
449 Kč

Jedinečná trojitá zbraň pro grilování: sůl, pepř a česnek!

Kód: 150172
Grilovací koření Mistr grilu Picante Mexico, 150 g
Tip
129 Kč

Lehce štiplavá aromatická směs s oreganem, cibulí a česnekem ideální pro grilování pikantního bůčku a steaků z krkovice.

Kód: 5280001
BBQ koření Killer Hogs TX Brisket Rub, 311 g
469 Kč
Kód: 147598
Steakové koření Killer Hogs Steak Rub, 311 g
Tip
469 Kč
Kód: 147593
Grilovací koření Killer Hogs The A.P. Seasoning, 396 g Kód: 147591
Steakové grilovací koření Cattleman's Grill Tuscan Steak
Akce Uplynula doba minimální trvanlivosti
459 Kč –34 %
299 Kč

Cattleman's Grill Tuscan Steak je dokonalý dokonalé steakové koření - klasická směs česneku, koření a červené papriky.

Kód: 135002
Steakový pepř Don Marco’s Classic Steak, 130 g
379 Kč

Klasická chuť pro steaky a jiné pokrmy. Odrůdy bílého, zeleného a černého pepře zajišťují neroztříštěnou výslednou kompozici. 

Kód: 110-004-130
Steakový pepř Don Marco’s Roasted Garlic Maple, 130 g
Tip
379 Kč

Pečený česnek z Rakouska, pepř Telicherri z přírodní rezervace Periyar (Indie), pražené papričky chipotle z Mexika a javorový cukr z Kanady.

Kód: 110-005-130
Steakové grilovací koření Cattleman's Grill Original Cowboy Coffee Steak
Akce Uplynula doba minimální trvanlivosti
459 Kč –34 %
299 Kč

Směs přírodního třtinového cukru, košer soli, kávy a papriky. Perfektní na steaky, kotlety a kuřecí maso.

Kód: 135004
Steakový pepř Don Marco’s Red Heat, 115 g
379 Kč

Papričky Ancho a Habanero z Mexika, růžový pepř (Schinusbeere) z Brazílie, chilli vločky z Asie, kouřový pepř z jižní Indie a pražený...

Kód: 110-002-115
Steakový pepř Don Marco’s Whiskey Chipotle, 135 g
Tip
379 Kč

Indický pepř, nejprve zušlechtěný whisky a následně usušený, se tak potkává s růžovou kamennou solí z Pákistánu, růžovým pepřem...

Kód: 110-003-135
Nahoru
Další produkty

Jak připravit dokonalý steak

Steak mnozí považují za to nejlepší, co můžete na grilu připravit. Jeho příprava může vypadat jako tajné umění, ale stačí znát pár zásad a vaše steaky budou v okolí vyhlášené. Tajemství dokonalého steaku přitom nespočívá v dokonalém koření na steaky.

  • Nejdůležitější je výběr masa. Vybírejte maso z masných plemen s dostatkem tuku, rozhodně vyzrálé 3-4 týdny.
  • Maso by před grilováním mělo dosáhnout pokojové teploty.
  • Ideálně grilujte metodou "reverse sear" a měřte vnitřní teplotu masa vpichovým teploměrem na požadovaný stupeň propečení
  • Po grilování nechte maso 3- 5 minut odpočívat zakryté alobalem, zajistí to jeho šťavnatost.

Koření na steaky by mělo především odpovídat vaší chuti. Grilovací nebo BBQ koření, stejně jako koření na vepřové maso mohou být pro někoho skvělou volbou, jiný ale dá přednost obyčejné soli a pepři.

Tip: Přečtěte si více tipů na dokonalý steak, které vám zaručí, že se vaše grilování vždycky povede.

×

Splátková kalkulačka ESSOX

97 %