Váš košík je prázdný
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Tahle pivní marináda původem z Brazílie vám určitě zachutná. Úžasná chuť a přitom samé známé ingredience. A nezapomeňte, že minimální bezpečná vnitřní teplota drůbežího masa je 74 °C. Pokud ale grilujete drůbež s kostí, nepůjde vám ještě maso "od kosti". Cílová vnitřní teplota je tedy vyšší, a to tak 85 °C.
Grilovací kartáč Triangl 53 cm |
Grilovací kleště s dřevěnou rukojetí a uzávěrem |
Dřevěné uhlí GASTRO 10kg |
Bavlněný mop s dřevěnou rukojetí |
Máme pro vás další chutné recepty |
Kuře grilované na plechovce piva |
Grilované kuře s bylinkovým máslem |
Zauzené kuře na pivní plechovce |
Video recept: BBQ 🐤kuře ve Weber Smokey Mountain | CHUŤOVÁ BOMBA 💣 ...
Video recept: 🦆Kachní prsa 🔥grilovaná v plynovém grilu Broil King Baron | DELIKATESA 👌 ...
Video recept: 🐂Hovězí hrudí pomalu 🔥grilované ve Weber Smokey Mountain ...