Váš košík je prázdný
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Uzení studeným (chladným) kouřem je velmi jednoduché u všech modelů udíren Bradley. Například lososa většina lidí v udírně spíše peče než udí, a proto je výsledkem častokrát suché maso, které ztratilo na chuti čerstvé luxusní ryby. Když jej připravíte pomocí studeného kouře, bude výsledek o třídu chutnější. Potřebujete k tomu jen systémový adaptér studeného kouře, který z jedné strany nasadíte na generátor kouře a z druhé strany na udírnu. Vytvoříte tak delší kouřovod, ve kterém se bude kouř ochlazovat. V udírně vypnete topné těleso a teplotu v udírně bude ovlivňovat jen okolní teplota udírny a teplo z doutnajících briketek v generátoru kouře. Takto můžete udit i v teplotách od 35 °C, což je běžné právě u lososa i jiných ryb a takové uzení se praktikuje zejména ve Skandinávii.
Značky: | Bradley Smoker |
---|
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.