Základní rady a tipy: jak, co a proč

V této sekci najdete odpovědi na všechny možné otázky začínající na jak, co a proč. Jak vybrat gril, co je skvělého na konkrétním typu nádobí, proč se vám grilování nedaří a mnoho dalšího. 

Také zde naleznete rady ohledně výběru masa, čištění grilu, mytí nádobí a další užitečné tipy.

Průvodce světem BBQ omáček: Nejznámější druhy a jejich použití

Nejrůznější BBQ a grilovací omáčky ke grilovanému masu neodmyslitelně patří. Dokážou podtrhnout chuť...

Sušení masa v udírně, troubě, sušičce – krok za krokem

Sušené maso v posledních letech zažívá velkou vlnu popularity. Chtějí jej sportovci, dálkoví běžci a...

Nejčastější chyby při uzení masa a jak se jim vyhnout

Uzené maso nebo klobásky patří k lahůdkám, které si mnoho z nás rádo vychutná. A domácí uzení masa m...

Jak na grilování zvěřiny jako profesionální kuchař

Zvěřina má v české kuchyni velkou tradici, přesto se na našem jídelníčku neobjevuje příliš často. Je...

Jak na uzení klobás od A do Z - kompletní průvodce

I když už jste zazimovali svůj oblíbený gril, neznamená to, že si nemůžete připravit něco dobrého s ...

Jaká je optimální teplota při grilování a jak ji poznat

Co na grilování milujeme nejvíce? Dokonale šťavnaté pokrmy, které jsou povrchu krásně opečené a chut...

Údržba a čištění udírny

Jak na čištění udírny: Průvodce údržbou krok za krokem Abyste si mohli s potěšením pochutnávat na o...

Jak vyčistit plynový gril

Jak efektivně a bezpečně vyčistit váš plynový gril Plynové grily se v posledních letech stávají stá...

Jak vybrat plynovou láhev ke grilu

Pokud jste čerstvým majitelem plynového grilu, nejspíš vás napadá spousta otázek, které se týkají pa...

Jak se vyrábí dřevěné grilovací uhlí a brikety

Dřevěné uhlí a brikety stále patří k nejoblíbenějším druhům paliva pro grilování. Je to zkrátka klas...

10 nejčastějších omylů a mýtů o grilování a BBQ

Grilování je oblíbená zábava nejen u nás, ale po celém světě. Není proto divu, že mýty o grilování r...

Jaká je správná teplota masa a jak ji poznáte

Autor: Tomáš Dytrych Kdy je maso dost upečené? Měli byste raději dodržovat čas uvedený v receptu ne...

×

Splátková kalkulačka ESSOX

97 %