Nejrůznější BBQ a grilovací omáčky ke grilovanému masu neodmyslitelně patří. Dokážou podtrhnout chuť...
Základní rady a tipy: jak, co a proč
V této sekci najdete odpovědi na všechny možné otázky začínající na jak, co a proč. Jak vybrat gril, co je skvělého na konkrétním typu nádobí, proč se vám grilování nedaří a mnoho dalšího.
Také zde naleznete rady ohledně výběru masa, čištění grilu, mytí nádobí a další užitečné tipy.
Sušené maso v posledních letech zažívá velkou vlnu popularity. Chtějí jej sportovci, dálkoví běžci a...
Uzené maso nebo klobásky patří k lahůdkám, které si mnoho z nás rádo vychutná. A domácí uzení masa m...
Zvěřina má v české kuchyni velkou tradici, přesto se na našem jídelníčku neobjevuje příliš často. Je...
I když už jste zazimovali svůj oblíbený gril, neznamená to, že si nemůžete připravit něco dobrého s ...
Co na grilování milujeme nejvíce? Dokonale šťavnaté pokrmy, které jsou povrchu krásně opečené a chut...
Jak na čištění udírny: Průvodce údržbou krok za krokem Abyste si mohli s potěšením pochutnávat na o...
Jak efektivně a bezpečně vyčistit váš plynový gril Plynové grily se v posledních letech stávají stá...
Pokud jste čerstvým majitelem plynového grilu, nejspíš vás napadá spousta otázek, které se týkají pa...
Dřevěné uhlí a brikety stále patří k nejoblíbenějším druhům paliva pro grilování. Je to zkrátka klas...
Grilování je oblíbená zábava nejen u nás, ale po celém světě. Není proto divu, že mýty o grilování r...
Autor: Tomáš Dytrych Kdy je maso dost upečené? Měli byste raději dodržovat čas uvedený v receptu ne...