Nazdar Zdeňku, jaké používáš grily, udírny nebo jiné „pochystátory“? Používám Webe...
Staňte se mistrem grilu: rady, tipy, návody
Vše, co potřebujete ohledně grilování vědět, najdete právě tady. Rady pro začátečníky, návody pro pokročilé, tipy pro všechny. Čtěte, sledujte, pilujte své grilovací schopnosti. Staňte se mistrem grilu a připravujte svým blízkým šťavnaté lahůdky, na které se jim budou sbíhat sliny.
Nazdar Juro, jaké používáš grily, udírny nebo jiné „pochystátory“? Moj "milášek" je WEBER Gril Perf...
Na začátku bylo dřevo, suché listí, blesk a nakonec i oheň. Pravěký člověk brzy pochopil, jakou výho...
Uvažujete o koupi keramického grilu? Zeptejte se prodejce, kde a jak se jím nabízené keramické grily...
Tak konečně! Už to vypadalo, že do segmentu peletových grilů americký Weber vůbec nezasáhne a přenec...
Úplně náhodou jsem se dostal k odkazu na opravdu perfektní video, které krásně popisuje celý proces ...
JIž více než 30 let se na jeden víkend v roce nejmenší město whiskey stane největší scénou v grilová...
A je tady příležitost zůčastnit se on-line video kurzu texaského BBQ pod vedením snad tím nejpovolan...
Kvalita izraelských vín prodělala revoluci. Její výsledek je působivý – lepší kvalita a mezinárodní ...
Vzhledem k tomu, že barbecue uznáváme jako americkou kuchyni, je misí společnosti Kansas City B...
Franklin Barbecue je gril restaurant v Austinu v Texasu. V roce 2009, Aaron Franklin začínal v přívě...
Loni touto dobou jsem se zúčastnil vůbec prvního dvoudenního kurzu BBQ pořádaného americkou asociací...