Tato čirá řídká potírací omáčka se používá k potírání vepřové plece v Severní Karolíně. Potírejte jí...
Recepty na grilovací marinády, kořenicí směsi a omáčky k masu
Recepty pochází převážně z USA, ale najdete zde i ty z Evropy, Karibiku a Orientu. Každý je jiný, každý má něco do sebe. Je libo voňavou bylinkovou směs, nebo raději pořádně ostrou omáčku? Hledáte něco k masu nebo k rybě? Tady najdete vše.
Pokud jste začátečník, připravte si základní kořenicí směs, kterou lze použít na všechno a delikátní výsledek bude zaručen. Až si vyberete recept, nezapomeňte si objednat ty správné suroviny.
Tato řídká a průzračná octová omáčka rozhodně nevypadá jako typická americká BBQ omáčka. Trhané vepř...
Tuhle ochucenou majonézu používám velmi rád do hamburgerů na spodní část bulky. Je to recept na majo...
Grilovací kořenící směs původem z Francie na ryby a mořské plody Původ: Francie Složení 1 lžíce...
Kořenící směs původem z Indie na všechny druhy masa a mořské plody Původ: Indie Složení 2 lžíce...
Kořenící směs původem z USA na grilování (uzení) vepřových žeber. Původ: USA Složení ¼ hrnku sl...
Kořenící směs původem ze Severní Karolíny (USA) na vepřové trhané maso. Původ: USA Složení 1 lž...
Tato "ohnivá" omáčka je populární na třech kontinentech. Můžete se s ní setkat v Portugalsku, Brazíl...
Kořenící směs původem z USA na všechny druhy masa a mořské plody. Původ: USA ¼ hrnku hrubozrnné ...
Kořenící sůl původem z Portorika na všechny druhy masa a mořské plody. Původ: Portoriko Složení ...
Kořenící směs původem z USA na všechny druhy masa a mořské plody. Původ: USA 5 lžic hrubozrnné s...
Základní kořenící směs původem z USA. Pokud použijete tuto kořenící směs na cokoli, máte jistotu, že...