Lednice Dry-Ager® na suché zrání masa
Dry-Ager® je profesionální lednice na suché zrání masa, pro komerční i domácí použití. Má moderní nadčasový design a je vybavena moderní technologií, chráněnou pěti patenty. DRY-AGER® je ideální nejen pro kvalitní restaurace, ale i řezníky a vůbec všechny gurmány, kteří dokáží ocenit chuť kvalitního vyzrálého steaku.
Hovězí maso zkrátka potřebuje zrát a zrání vyžaduje čas. Tato technika je stará několik desetiletí a díky ní dosáhne hovězí maso té nejvyšší kvality. Všechny tyto potřebné faktory dokáže masu dát právě patentovaná chladnička Dry-Ager.
Důležité vybavení
K profesionální chladničce Dry-Ager vám nesmí chybět solné desky nebo nerezová miska na himalájské solné desky. Na porcování masa pak jistě využijete japonské -kuchyňské nože z té nejkvalitnější oceli.
Mistr grilu radí...
Jak si vybrat gril Desatero perfektního grilování Tři základní pravidla grilování Všechny radyNejprodávanější
DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití.
DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití.
DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití.