Tomáš Dytrych - ano, to jsem já, kdo to tu má na starost

Jaké používáš grily, udírny nebo jiné „pochystátory“?
-Weber kotlový 47cm a Performer 57cm, Smoky Fun Tradition, elektrický Weber Q 140, Weber Smokey Mountain 47 cm a keramický gril Big Green Egg.

Jaká je tvoje oblíbená grilovací technika? 
-moje úplně absolutně největší záliba je BBQ (barbecue) - dlouhá a pomalá příprava masa při nízké teplotě za přítomnosti kouře... Ale taky moc rád griluju ryby a krevety. Ty většinou připravuji na elektrickém grilu Weber Q 140. Na grilování mne nejvíce baví ten vlastní proces - příprava. 

[banner-2]

Absolutně nejoblíbenější pokrm na grilu, který tě baví grilovat a chutná ti?
-tady si dovolím moje 3 TOP: pulled pork (vepřová trhaná plec), hovězí hrudí (a pastrami), vepřová žebírka

×

Splátková kalkulačka ESSOX

97 %