Keramické zapékací nádobí
Rozšiřte možnosti použití zahradního grilu pomocí keramické mísy na zapékání! Váš gril se tak jednoduše stane kompletní venkovní kuchyní, ve které snadno připravíte nejen oblíbené steaky, ale také guláš, kohouta na víně nebo jahodovou bublaninu.
Mistr grilu radí...
Jak si vybrat gril Desatero perfektního grilování Tři základní pravidla grilování Všechny radyNejprodávanější
Proč si vybrat keramické pekáče
Keramika je úžasný tradiční materiál, který se na přípravu pokrmů používal doslova od začátku lidské historie. Keramické mísy na zapékání mají řadu výhod, které můžete využít při přípravě pochoutek pro sebe i své hosty.
- Keramické pekáče jsou odolné proti vysokým teplotám, můžete je s klidem použít i v rozpáleném grilu.
- Hladký povrch zapékacího hrnce zabrání přichycení připravovaných pokrmů a snadno se čistí.
- Poklička na keramické mísy na zapékání dobře udrží vnitřní teplotu i vlhkost a jídlo tak získá ještě lepší chuť.
Keramické zapékací nádobí dobře vypadá, takže v něm můžete jídlo rovnou servírovat. Ale pokud si potrpíte na krásné stolování, určitě si vyberete v kategorii keramického servírovacího nádobí.
Kvalitní keramické zapékací mísy
Keramické pekáče vám nabízíme od dvou značek, které vynikají estetikou i kvalitním zpracováním. Díky tomu si je můžete užívat opravdu dlouhou dobu.
Keramické nádobí Weber zaručuje perfektní kvalitu známou z oblíbených grilů Weber. Dokonale doplní vaši venkovní kuchyni a v zapékacích mísách z keramiky snadno připravíte hlavní chod i dezert.
Keramické nádobí De La Terre v sobě kloubí francouzskou eleganci a dokonalou multifunkčnost. Zapékací hrnce jsou vyrobené tak, že v nich můžete na sporáku orestovat maso předtím, než jej vložíte do trouby. Díky tomu se vyhnete nepříjemnostem v podobě špinavé hory nádobí.
Tip: Pokud se přece jen obáváte křehkosti keramického nádobí nebo dáváte přednost pořádnému steaku před chilli con carne, vyzkoušejte litinové nádobí nebo ocelové pánve, které vám mohou sloužit dlouhá léta.