Koření na grilování, Strana 8
- Koření na vepřové maso
- Koření na hovězí maso
- Koření na steaky
- Koření na drůbež
- Koření na ryby
- Koření na zeleninu
Nejprodávanější
110 položek celkem
Papričky Ancho a Habanero z Mexika, růžový pepř (Schinusbeere) z Brazílie, chilli vločky z Asie, kouřový pepř z jižní Indie a pražený...
Indický pepř, nejprve zušlechtěný whisky a následně usušený, se tak potkává s růžovou kamennou solí z Pákistánu, růžovým pepřem...
Černá mexická uzená sůl uzená jabloňovým dřevem, pražený pepř (Bucay pepper) z Ekvádoru, černý pepř z Indie a uzený česnek z Rakouska.
Pečený česnek z Rakouska, pepř Telicherri z přírodní rezervace Periyar (Indie), pražené papričky chipotle z Mexika a javorový cukr z Kanady.
Klasická chuť pro steaky a jiné pokrmy. Odrůdy bílého, zeleného a černého pepře zajišťují neroztříštěnou výslednou kompozici.
Toto koření je vhodné na kuřecí a krůtí maso, funguje skvěle na vepřové a telecí, mořské plody, brambory, rizoto a většinu zeleniny.