Koření na hovězí a jehněčí maso
Dokonalý hovězí guláš a lahodná jehněčí kýta mají jedno společné – kvalitní grilovací koření. Na našem e-shopu si můžete vybrat z mnoha nevšedních, ale vyvážených kombinací. Jelikož jsou si jehněčí a hovězí maso chuťově podobné, sloučili jsme toto koření do jedné kategorie.
Jehněčí maso je jemné a skvěle se snoubí s bylinkovými směsi, nebojte se však použít také pikantní varianty. Hovězí maso si zase přímo říká o výrazné steakové koření.
Kořenící směsi dodají vaší grilovací párty – ale i všednímu obědu z hovězího či jehněčího masa – pořádné grády.
Nejprodávanější
Originální sada pastrami Don Marco’s Barbecue pro výrobu vlastního pastrami. Tato sada se skládá z nakládací směsi (400 g), a kořenící...
Jedna z nejlepších kořenících směsí na steaky z krkovice s česnekem, oreganem a chilli, vhodná na jehněčí a hovězí maso i vaření v kuchyni.
Pepř Tellicherry z přírodní rezervace Periyar (Indie), chilli vločky z Asie, uzené papričky chipotle z Mexika a uzený česnek z Rakouska.
Lehce štiplavá aromatická směs s oreganem, cibulí a česnekem ideální pro grilování pikantního bůčku a steaků z krkovice.
Aromatická kořenící směs bylinek a soli perfektní na ryby (zejména makrely a pražmy), kuřecí a jehněčí maso.
Americké grilovací koření pro dokonalé barbecue
Koření na hovězí maso se skvěle hodí pro přípravu chutných šťavnatých steaků i hovězích žeber. Pravé americké barbecue by bez koření na grilování hovězího masa nebylo kompletní. Kořenící směsi na hovězí maso dodají vašim pokrmům příjemnou pálivost a nový chuťový rozměr. Koření na grilování se hodí i jako koření do guláše a můžete ho použít také při přípravě marinád.
Koření na jehněčí maso a hovězí maso se od sebe složením lehce liší, protože jehněčí maso má jemnější chuť než hovězí. Kvalitní koření na steaky vás překvapí svou intenzivní chutí. Nejčastěji za to může česnek, cibule nebo pálivá paprika.
Podtrhněte chuť masa grilovacím kořením
Jestli máte raději jemnější maso a jemnější chutě, možná vám bude více vyhovovat koření na ryby nebo koření na drůbež, které obsahuje méně pikantních ingrediencí a více bylinek, jako je rozmarýn nebo šalvěj.
Intenzivnější chuť bylinek pak hledejte v koření na vepřové maso, které s klidem můžete použít při přípravě pochoutek nejen na grilu. Bylinky, jako jsou fenykl nebo koriandr se postarají o dokonalý chuťový zážitek pro vás i vaše hosty.