Tato čirá řídká potírací omáčka se používá k potírání vepřové plece v Severní Karolíně. Potírejte jí maso každou hodinu během grilování. K dochucení již natrhaného masa pak použijte Severokarolínskou octovou omáčku, která je této potírací velmi podobná. Recept na vepřové trhané maso naleznete v našich receptech.
K přípravě budete potřebovat:
- 1 hrnek jablečného octa
- 1/2 hrnku vody
- 1 malou cibuli, nakrájenou na tenké plátky
- 1-2 papričky jalapeňo, nakrájené na tenké plátky
- 1 lžíci hrubé soli
- 1 lžíci hnědého cukru
- 1 lžičku černého mletého pepře
- 1 lžičku pálivé mleté papriky
Všechny ingredience smíchejte v misce, dokud se sůl a cukr nerozpustí.