Sous-vide lázně a cirkulační hlavice
Pozvedněte svoje kulinářské umění pomocí sous-vide vaření. Tato technika, která zaručuje dokonale měkké a lahodné maso i zeleninu, už nepatří jen do profesionálních kuchyní. Díky značce la.va si takové pochoutky můžete dopřát i doma.
Mistr grilu radí...
Jak si vybrat gril Desatero perfektního grilování Tři základní pravidla grilování Všechny radyNejprodávanější
Základní potřeby pro sous-vide vaření
Metoda sous-vide je založena na pomalém vaření potravin při nízké teplotě. Aby se jídlo jen nelouhovalo ve vodě a neztratilo svou chuť, musíte jej zavakuovat do sáčku, takže se k němu nedostane vzduch.
la.va příslušenství pro sous-vide nabízí prvotřídní kvalitu a všechny komponenty, které pro přípravu panenky sous-vide a dalších dobrot budete potřebovat. Nezbytná je cirkulační hlavice, která pomůže udržet správnou teplotu vodní lázně. A nezapomeňte na la.va sáčky, které jsou jako stvořené právě pro sous-vide vaření.
Vychytávky la.va využijete i při grilování
Značka la.va nenabízí jen sous-vide lázně a kvalitní vakuovačky. Jestli milujete skvělé steaky, pak rozhodně stojí za vyzkoušení vakuové sáčky na zrání masa. Snadno si tak připravíte kousek prvotřídního hovězího, na který budou vaši hosté dlouho vzpomínat. Steaky sous-vide se jistě stanou stálicí vašeho grilování.