Peletový gril Traeger Ironwood 650

Kód: TFB65BLFC
Doprava zdarma K prohlédnutí na prodejně
Značka: Traeger
44 990 Kč 37 181,82 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
22.11.2024

Má řadu doplňkových funkcí, které posunou vaše grilovací dovednosti na vyšší úroveň. Dvojitá izolace boční stěny zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla pro ještě konzistentnější výsledky. S režimem Super Smoke lze aroma kouře zesílit stisknutím tlačítka.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dvoupolohový nastavitelný spodní koš umožňuje umístit jídlo blíže k ohni při opékání při vysoké teplotě nebo dále, když se pomalu udí

Systém TRU Convection® směřuje kouř speciálními kanály a vytváří vír tepla a kouře, díky kterému se jídlo vaří rychleji a rovnoměrněji, aniž byste se museli o cokoli starat.

Díky senzoru pelet Traeger v zásobníku na pelety lze monitorovat množství pelet a obdržíte tak upozornění, když docházejí pelety.

 peletový gril Traeger Ironwood 650

Hlavní přednosti peletového grilu Traeger Ironwood 650

  • Downdraft výfuk a režim Super Smoke
  • Senzor na množství pelet v násypce
  • 2 grilovací rošty
  • Spodní rošt se dvěma polohami pro uzení/opékání
  • Technologie WiFIRE- ovládání přes smartphone
  • Ovládání grilu D2
  • Dvojitá izolace boční stěny
  • Grilovací rošty potažené porcelánem
  • 2 velká terénní kolečka a 2 malá kolečka s aretací
  • háčky na grilovací náčiní 

Obsah balení

  • 1 teplotní sonda pro měření vnitřní teploty masa
  • český návod k obsluze

Video


Záruka

  • 2 roky

 Soubory ke stažení

Návod k obsluze peletového grilu Traeger Ironwood 650


Další oblíbené recepty na peletové grily Traeger

Bucek_109

Video recept: Pikantní bůčkové kostky

Bůček je prostě jedna z českých klasik. Můžete ho nakrájet na plátky, okořenit pikantním kořením a grilovat ho přímou metodou. Ale taky si můžete připravit "burnt ends" ! Pork Belly Burnt Ends je anglický název pro pomalu pečené kostky bůčku okořeněné BBQ kořením, zalité BBQ omáčkou třeba s máslem a medem.

Prozkoumat recept
zebra_082

Video recept: Hovězí žebra v peletovém grilu

Jak udělat žebra v grilu? Peletové grily jsou přímo stvořené pro barbecue - pomalou tepelnou úpravu větších kusů masa v grilu za přítomnosti kouře. Vepřová žebírka zná asi každý, ale už jste zkoušeli i pořádná velká a masitá hovězí žebra? 

Prozkoumat recept

Doplňkové parametry

Kategorie: Peletové grily
Záruka: 2 roky
Šířka: 116 cm
Hloubka: 68 cm
Výška: 119 cm
Rozměr grilovacího roštu: 56 x 48 cm
Materiál grilovacího roštu: smaltovaná ocel
Přídavný grilovací rošt: ano
Váha: 68 kg
Značky: Traeger
Teplotní rozsah: 75 až 260 °C
Rozměr přídavného grilovacího roštu: 56 x 27 cm
Termosonda na měření teploty v mase: 1 ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX

100 %