Stonewall Kitchen Simmering omáčka na trhané maso
Kód: 07285Detailní popis produktu
Severní Karoliňané původně používali dřevo ze svých zahrad na barbecue přípravu vepřového masa a každý kuchař měl svou speciální omáčku. Chuť a vůně nejlepšího barbecue začala přitahovat okolní sousedy a zrodily se tak první zahradní barbecue party. Tato omáčka, přelitá přes trhané vepřové maso, vám zajistí ten nejchutnější "pulled pork" sendvič.
Postup přípravy: Osolte a opepřete 2 kg vykostěné vepřové plece. Zahřejte 3 polévkové lžíce rostlinného oleje na středně vysokou teplotu v těžkém, litinovém hrnci s poklicí. Maso opečte ze všech stran. Slijte všechen tuk kromě 2 polévkových lžic. Nalijte požadované množství omáčky na vepřové maso. Hrnec zakryjte a pečte v předehřáté troubě na 160 stupňů Celsia, dokud se vepřové maso nedá snadno roztáhnout vidličkou (teplota uvnitř by měla být 95 st. Celsia). Během pečení maso několikrát přelijeme omáčkou s výpekem z hrnce. Poté vyjměte maso z hrnce, roztrhejte ho vidličkou na svalová vlákna a odstraňte z něj větší kusy tuku. Takto připravené maso přidejte zpět do hrnce s omáčkou a výpekem a vše promíchejte. Podávejte teplé s coleslaw salátem. (porce pro 8-10 osob)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Grilovací omáčky |
---|---|
Váha: | 624 g |
Značky: | Stonewall Kitchen |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.