Stonewall Kitchen Simmering omáčka na trhané maso

Kód: 07285
Tip
339 Kč 302,68 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Severní Karoliňané původně používali dřevo ze svých zahrad na barbecue přípravu vepřového masa a každý kuchař měl svou speciální omáčku. Chuť a vůně nejlepšího barbecue začala přitahovat okolní sousedy a zrodily se tak první zahradní barbecue party. Tato omáčka, přelitá přes trhané vepřové maso, vám zajistí ten nejchutnější "pulled pork" sendvič.

Postup přípravy: Osolte a  opepřete 2 kg vykostěné vepřové plece. Zahřejte 3 polévkové lžíce rostlinného oleje na středně vysokou teplotu v těžkém, litinovém hrnci s poklicí. Maso opečte ze všech stran. Slijte všechen tuk kromě 2 polévkových lžic. Nalijte požadované množství omáčky na vepřové maso. Hrnec zakryjte a pečte v předehřáté troubě na 160 stupňů Celsia, dokud se vepřové maso nedá snadno roztáhnout vidličkou (teplota uvnitř by měla být 95 st. Celsia). Během pečení maso několikrát přelijeme omáčkou s výpekem z hrnce. Poté vyjměte maso z hrnce, roztrhejte ho vidličkou na svalová vlákna a odstraňte z něj větší kusy tuku. Takto připravené maso přidejte zpět do hrnce s omáčkou a výpekem a vše promíchejte. Podávejte teplé s coleslaw salátem. (porce pro 8-10 osob)

Doplňkové parametry

Kategorie: Grilovací omáčky
Váha: 624 g
Značky: Stonewall Kitchen
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX

100 %