Staňte se mistrem grilu: rady, tipy, návody, Strana 2

Tony Stone - nejznámější BBQ KCBS soutěž v Evropě

Tohle je ta nejznámější evropská BBQ KCBS soutěž v Evropě. Sem se každoročně sjíždí nejen evropská B...

Jak to vypadá na BBQ KCBS soutěži?

Věděli jste, že se v BBQ pořádají soutěže? A dokonce po celém světě - i v Austrálii a Tichomoří? Je ...

Umění správného zauzování v grilu

Autor: Tomáš Dytrych Pokud se bavíme o zauzování v grilu, nemám na mysli to klasické a také velmi o...

Jak si připravit kryt z alobalu na dřevěné špízy

Autor: Tomáš Dytrych Určitě to všichni znáte - grilujete oblíbené masové špízy nebo třeba krevety a...

Jak grilovat kuřecí prsa

Autor: Tomáš Dytrych Ruku na srdce, kdo z vás dokáže ugrilovat celé velké kuřecí prso tak, aby bylo...

Na špízu - kebab, souvlaki, satay, spedini ...

Autor: Tomáš Dytrych Turci tomu říkají kebab, v Řecku souvlaki, v Rusku šašlik, italové spedini a i...

Minion (Snake) metoda

Autor: Tomáš Dytrych Určitě se mnoho z vás trápí tím, jak dosáhnou ve vašem kotlovém grilu, offset ...

Videorecepty jak na soutěžní BBQ

Autor: Tomáš Dytrych "Soutěžní BBQ" se trochu liší od klasického "domácího". Zejména stupněm propeč...

Daniele Govoni (to je ten vpravo :-) )

Danieleho jsem poprvé "potkal" v lednu 2019. Po telefonu...... Jedu si takhle autem zimní krajinou k...

Gulyás Feri

Jaké používáš grily, udírny nebo jiné „pochystátory“? Používám elektronickou udirnu CharBroil, komb...

David "pipMaster" Kubricht

Jaké používáš grily, udírny nebo jiné „pochystátory“? Používám různé grily různých výrobců, jsem to...

Miloš Ješko

Jaké používáš grily, udírny nebo jiné „pochystátory“? -Není myslitelné aby vlastnil člověk pouze jed...

×

Splátková kalkulačka ESSOX

100 %