Steven Raichlen - Project Smoke
Kód: 18186Detailní popis produktu
Jeden z bestselerů podle New York Times
Publikace Project Smoke je vlastně příručkou uzení, která na jedné straně nabízí podrobné postupy k dokonalému zvládnutí technického vybavení a grilovacích metod a na druhé přináší 100 nepřekonatelně lahodných receptů k uzení každého druhu potravin, od předkrmů až po dezerty.
Kniha Project Smoke popisuje sedm kroků k dosažení nirvány při uzení potravin podle Raichlena: Krok 1. Vyberte si správnou udírnu; Krok 4. Obstarejte si palivo; Krok 7. Naučte se poznat, kdy je jídlo hotové. Najdete v ní podrobné zhodnocení různých typů udíren; hlavní druhy kořenících nálevů, kořenících směsí, marinád a grilovacích omáček; ucelený přehled druhů dříví: způsob uzení — uzení za studena, uzení za vysokých teplot, uzení kombinované s rožněním a uzení kombinované s dušením. Potom tu jsou recepty na pokrmy velkolepých chutí, např. Bacon-Crab Poppers (slanina s krabem), Cherry-Glazed Baby Back Ribs (žebra s třešňovým glazé), Slam-Dunk Brisket (hrudí), Porkstrami (vepřové pastrami) a Jamaican Jerk Chicken (jamajský kuřecí jerk). Nechybí ani dezerty a koktejly, jako je Smoked Chocolate Bread Pudding nebo Mezcalini. Dali byste si?
Celá kniha je ilustrovaná mnoha nádhernými barevnými fotografiemi. Na první pohled ve vás vzbudí hlad. A každý recept, který vyzkoušíte, ho k plné spokojenosti zažene.
- kniha je v anglickém jazyce
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky a DVD o grilování |
---|---|
Značky: | WORKMAN Publishing |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.