Grilovací teploměry a termosondy pro měření vnitřní teploty masa
Základem nejen výtečného steaku nebo hamburgeru, ale každého masa je přesný přehled o jeho vnitřní teplotě. Teplotu bychom měli měřit uvnitř masa i během pečení či grilování a to jednak proto, aby došlo k řádnému a bezpečnému propečení (minimálně na požadovanou vnitřní bezpečnou teplotu) a zároveň proto, aby maso nebylo zbytečně příliš vysušené.
Nejprodávanější
Kromě vpichových teploměrů pro okamžité měření vnitřní teploty u nás najdete i termosondy na průběžné měření během tepelné úpravy.
Termosondy značek Thermapen, Weber a dalších, využijete zejména při delším pečení větších kusů masa, jako je např. roastbeef, vepřové i hovězí trhané maso, sekaná apod. Naopak vpichové teploměry využijete při zjišťování vnitřní teploty steaků z masa i ryb, hamburgerů, špízů a všude tam, kde grilujete menší kusy masa.
Tip: v našem sortimentu naleznete také grilovací koření, sůl nebo grilovací omáčky, podpalovače nebo japonské kuchyňské nože. Všechno toto vybavení pak podpoří váš kulinářský výsledek.