Vakuovací sáčky na zrání masa
Patříte mezi milovníky hovězího masa? Teď si můžete dopřát jedinečný gastronomický zážitek přímo v pohodlí svého domova. Díky fóliím a sáčkům na vakuování la.va, určeným přímo pro staření masa, si prvotřídně vyzrálé hovězí maso připravíte kdekoli. Vyzrálé hovězí se přitom pyšní mnohem lepšími chuťovými vlastnostmi než maso, které nezískalo dostatek času na zrání. Rozdíl poznáte na první ochutnání.
Pokud byste se rozhodli sáhnout po vyzrálém hovězím už v supermarketu, pár korun si určitě připlatíte. Výhodou domácího zrání tak může být nejen nižší cena, ale také váš dokonalý přehled o každé fázi procesu. Kromě sáčků nebo fólií už budete potřebovat jen libovolnou vakuovačku a lednici, do které maso umístíte. Uvidíte sami, že výsledek bude stát za to.