Základní rady a tipy: jak, co a proč, Strana 2

Jak na uzení sýrů – rady a tipy

Autor: Tomáš Dytrych Když se řekne domácí uzení, většina z nás si představí pořádný kus masa. Velko...

Proč by mělo maso vyzrát a co se v něm během procesu zrání děje

Proč nechat maso vyzrát a jaké existují metody Všechno má svůj čas – a maso není výjimkou. Mezi por...

Německé vakuovačky Lava

Autor: Tomáš Dytrych Když grilovat maso, tak jedině čerstvé. Udržte ho tak co nejdéle pomocí vakuov...

Nejlepší recepty na Big Green Egg grilu

Autor: Tomáš Dytrych Stali jste se šťastným majitelem keramického grilu Big Green Egg a hledáte mož...

Jak zazimovat gril a na co určitě nezapomenout?

Autor: Tomáš Dytrych Grilování má většina z nás neodmyslitelně spojené s létem a teplým počasím. Ač...

Krájecí desky a prkénka na grilování - jaké vybrat

Autor: Tomáš Dytrych Pro většinu z nás je grilování nejen zábava a životní styl, ale také společens...

Jak používat komínový startér

Autor: Tomáš Dytrych Máte všechno nachystané pro perfektní grilování, stačí už jenom škrtnout sirko...

Vakuovací sáčky na suché zrání masa

Speciálně upravené sáčky pro suché zrání masa a tipy na jejich použití Rádi byste si dopřáli kvalit...

Průvodce světovými gurmánskými solemi

Dnes už ale šéfkuchaři i znalci jídla, kteří vaří pro sebe a své blízké, umí ocenit a rozlišit ...

Jak používat uzenou sůl Mistr grilu

Každá z našich UZENÝCH SOLÍ dodá vašim pokrmům jedinečnou vůni pokrmů grilovaných na otevřeném ...

Jak používat ochucenou sůl Mistr grilu

Ochucené soli mohou vaše pokrmy jemně obměnit a ozvláštnit nebo je zcela zásadně změnit - záleží jen...

Jak na uzení ryb - jak je naložit a udit

Autor: Tomáš Dytrych Uzení ryb u nás možná nemá takovou tradici, jako třeba ve Skandinávii, ale s r...

×

Splátková kalkulačka ESSOX

97 %