Základní rady a tipy: jak, co a proč, Strana 2

Jak vybrat grilovací náčiní - rady a tipy

Autor: Tomáš Dytrych Pod pojem grilovací náčiní se schová ledacos. Ale je pravdou, že ať už jste za...

Nejčastější chyby při grilování a jak se jim vyhnout

Autor: Tomáš Dytrych Grilování je skvělý způsob, jak si užít chutné jídlo a společnost přátel a rod...

Hygiena při grilování - na co si dát pozor

Autor: Tomáš Dytrych Grilování je oblíbená aktivita nejen u nás, ale po celém světě. Grilované stea...

Litinový outdoorový hrnec Lodge – všechno, co potřebujete vědět

Autor: Tomáš Dytrych Outdoorový litinový hrnec patří k populárním kouskům mezi všemi zálesáky. Může...

Peletové grily - kdy se hodí a jaké jsou hlavní výhody

Autor: Tomáš Dytrych Grilování patří mezi vaše životní vášně, milujete vůni kouře, ale svoji pozorn...

Jak na uzení sýrů – rady a tipy

Autor: Tomáš Dytrych Když se řekne domácí uzení, většina z nás si představí pořádný kus masa. Velko...

Proč by mělo maso vyzrát a co se v něm během procesu zrání děje

Proč nechat maso vyzrát a jaké existují metody Všechno má svůj čas – a maso není výjimkou. Mezi por...

Německé vakuovačky Lava

Autor: Tomáš Dytrych Když grilovat maso, tak jedině čerstvé. Udržte ho tak co nejdéle pomocí vakuov...

Nejlepší recepty na Big Green Egg grilu

Autor: Tomáš Dytrych Stali jste se šťastným majitelem keramického grilu Big Green Egg a hledáte mož...

Jak zazimovat gril a na co určitě nezapomenout?

Autor: Tomáš Dytrych Grilování má většina z nás neodmyslitelně spojené s létem a teplým počasím. Ač...

Krájecí desky a prkénka na grilování - jaké vybrat

Autor: Tomáš Dytrych Pro většinu z nás je grilování nejen zábava a životní styl, ale také společens...

Jak používat komínový startér

Autor: Tomáš Dytrych Máte všechno nachystané pro perfektní grilování, stačí už jenom škrtnout sirko...

×

Splátková kalkulačka ESSOX

97 %