Ochucené soli mohou vaše pokrmy jemně obměnit a ozvláštnit nebo je zcela zásadně změnit - záleží jen...
Základní rady a tipy: jak, co a proč, Strana 3
Autor: Tomáš Dytrych Uzení ryb u nás možná nemá takovou tradici, jako třeba ve Skandinávii, ale s r...
Autor: Tomáš Dytrych I doma můžete udit jako profík. Jak na to? Milujete chuť uzeného masa, ryb ne...
Autor: Tomáš Dytrych Jak správně naložit maso na uzení? Jediný recept neexistuje. Domácí uzení mas...
Autor: Tomáš Dytrych Grilování není jen o klobáskách, hamburgerech a steaku. Objevte zdravé vegetar...
Autor: Tomáš Dytrych Uzené maso nebo uzený sýr patří mezi oblíbené pochoutky a jejich domácí přípra...
Autor: Tomáš Dytrych Každý, kdo se rozhodl, že se pustí do uzení masa, se musí také rozhodnout, jak...
Autor: Tomáš Dytrych Jak vybrat kvalitní udírnu? Poznejte všechny typy a zvolte tu nejvhodnější. U...
Autor: Tomáš Dytrych Jaký kámen na grilování pro vás bude tím nejlepším? Nejen zastánci zdravého g...
Autor: Tomáš Dytrych Jak vybrat cestovní nebo přenosný gril, se kterým ugrilujete nejen v karavanu?...
Autor: Tomáš Dytrych Kamado grily neboli keramické grily jsou rychle rostoucí kategorií, která získ...
Autor: Tomáš Dytrych Chcete grilovat na balkoně? Poradíme, jak gril na balkon vybrat Víte, že si p...