Základní rady a tipy: jak, co a proč, Strana 3

Vakuovací sáčky na suché zrání masa

Speciálně upravené sáčky pro suché zrání masa a tipy na jejich použití Rádi byste si dopřáli kvalit...

Průvodce světovými gurmánskými solemi

Dnes už ale šéfkuchaři i znalci jídla, kteří vaří pro sebe a své blízké, umí ocenit a rozlišit ...

Jak používat uzenou sůl Mistr grilu

Každá z našich UZENÝCH SOLÍ dodá vašim pokrmům jedinečnou vůni pokrmů grilovaných na otevřeném ...

Jak používat ochucenou sůl Mistr grilu

Ochucené soli mohou vaše pokrmy jemně obměnit a ozvláštnit nebo je zcela zásadně změnit - záleží jen...

Jak na uzení ryb - jak je naložit a udit

Autor: Tomáš Dytrych Uzení ryb u nás možná nemá takovou tradici, jako třeba ve Skandinávii, ale s r...

Jak na správné uzení aneb jak udit jako profík

Autor: Tomáš Dytrych I doma můžete udit jako profík. Jak na to? Milujete chuť uzeného masa, ryb ne...

Jak naložit maso na uzení?

Autor: Tomáš Dytrych Jak správně naložit maso na uzení? Jediný recept neexistuje. Domácí uzení mas...

Co na gril pro vegetariány

Autor: Tomáš Dytrych Grilování není jen o klobáskách, hamburgerech a steaku. Objevte zdravé vegetar...

Dřevo na uzení - jaké je to nejlepší?

Autor: Tomáš Dytrych Uzené maso nebo uzený sýr patří mezi oblíbené pochoutky a jejich domácí přípra...

Metody uzení - studený, teplý nebo horký kouř?

Autor: Tomáš Dytrych Každý, kdo se rozhodl, že se pustí do uzení masa, se musí také rozhodnout, jak...

Jak vybrat udírnu a nesáhnout vedle?

Autor: Tomáš Dytrych Jak vybrat kvalitní udírnu? Poznejte všechny typy a zvolte tu nejvhodnější. U...

Nejlepší kameny na grilování - jaké vybrat?

Autor: Tomáš Dytrych Jaký kámen na grilování pro vás bude tím nejlepším? Nejen zastánci zdravého g...

×

Splátková kalkulačka ESSOX

97 %