Frank´s
Pálivé grilovací omáčky Frank’s
Dodejte svému grilování šťávu s pálivými omáčkami Frank’s Redhot hot sauce. Jejich omáčka na kuřecí křídla je doslova legendární a pochutnají si na ní především milovníci extra pálivé chuti. Omáčka Frank’s se sama postará o perfektní ochucení masa a vy už se nemusíte o nic starat.
Extra pálivé omáčky se stoletou historií
První Redhot omáčka na grilování přišla na svět v Louisianě v roce 1920 a za její recepturou stojí Adam Estilette a Jacob Frank. V 60. letech majitelé firmy otevřeli první restauraci, která se specializovala na grilovaná křidélka a v 90. letech byla tzv. Buffalo Wings na vrcholu své popularity.
Omáčku na Buffalo Wings si dnes můžete užít při každém grilování a připravit si s její pomocí originální recepty, které zaručeně budou chutnat vám i vašim hostům. Na rozdíl od ostatních pálivých chilli omáček tady nenajdete žádnou sladkost, ale ryzí extra pálivou chuť. Grilování v americkém stylu může začít.
Tip: Zamilovali jste si grilovaná kuřecí křidélka ve stylu Buffalo? Vyzkoušejte i další Buffalo omáčky a připravte si svou oblíbenou pochoutku pokaždé jinak.
Omáčka Frank’s s kajenským pepřem
Milovníci extra pálivých omáček jistě potvrdí, že kajenský pepř je velmi jednoduchý a přitom efektivní způsob, jak vehnat slzy do očí. I proto je klíčovou ingrediencí při přípravě Frank’s Redhot hot sauce. Dalšími přísadami jsou ocet, sůl, sušený česnek a paprika. Právě jejich kombinace může za neodolatelnou chuť jejich omáčky na kuřecí křídla.
Omáčka na Buffalo wings by neměla chybět ve výbavě žádného příznivce kuřecího masa. Připravíte s ní nejen křidélka, ale také paličky nebo kuřecí špízy. Hodí se při nakládání masa, na potírání v průběhu grilování i při podávání. Nepotřebujete už žádné další koření na grilování. Maso díky omáčce Frank’s získá kromě extra pálivosti také jemnou máslovou chuť. Prsty ulepené od chutné omáčky jsou pak také samozřejmostí.
Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem